Nieuwtjes

Op 28 mei 2022 hebben we het eerste BUTE festival (georganiseerd door de Lions vereniging Texel) meegemaakt en dat was een groot succes. Zo'n 1.400 bezoekers hebben een bezoek gebracht en genoten van de ontspannen en gezellige sfeer. Het grote en diverse aanbod zorgde voor veel positive reacties.

Volgend jaar weer wat ons betreft!

-------

Wat was er te beleven tijdens de eerste editie? BUTE draait om gezelligheid voor iedereen en samen met elkaar, maar deze dag staat vooral in het teken van geld inzamelen voor goede doelen. Met de inkomsten worden activiteiten van clubs, verenigingen en andere organisaties op het eiland gesteund.

Een sfeervolle fair en een leuk activiteitenprogramma voor kinderen. Laat kinderen bijvoorbeeld kennismaken met gestrande walvissen, verhalen van de visserman, rondleidingen door de natuur in de omgeving, broodjes bakken of speciale yogalessen voor kinderen. De ouders kunnen intussen een ronde maken langs de kramen op de fair of kijken en luisteren naar een voorstelling op het podium. En uiteraard is daar tijdens BUTE de Lionsveiling waar geboden kan worden op diverse bijzondere producten. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met een hapje en een drankje. De opbrengsten zijn allemaal bestemd voor het goede doel.

 

TEXELSE BIERTOUR

EEN LEUK NIEUW INITIATIEF!

BEZOEK OOK ALLE TEXELSE BROUWERIJEN,

BOEK VIA; WWW.TEXELEXCURSIES.NL