Bezoek

Geopend!

ONZE SLIJTERIJ EN WINKEL ZIJN GEOPEND OP: 
DINSDAG, WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG VAN 12.00 - 17.00 UUR


Bezoek

Landgoed de Bonte Belevenis

UNIEKE PRODUCTEN, HANDGEMAAKT, PUUR, EERLIJK & HEERLIJK

ONS LANDGOED

Altijd wat te beleven en te doen

Doe het....

Beleef verschillende ambachten

Zeep maken, kaarsen maken en brood bakken...altijd al eens willen doen? Wellicht vanaf 2022 weer beperkt mogelijk in de vakantieperiodes....

In de brouwerij en distilleerderij vinden een paar keer per dag rondleidingen plaats, waar op een leuke manier wordt uitgelegd hoe wij onze mooie bieren, whisky, likeuren en kruidenbitters maken.

Beleef het....

Ontdek de Bonte Belevenis

Ervaar de unieke manier waarop het landgoed is vormgegeven. In 2022 wellicht beperkt weer geopend voor bezoekers in de vakantieperiodes. 

Proef het....

Ervaar ons gezellige Proeflokaal

In het gezellige Proeflokaal is het mogelijk om o.a. onze zelfgemaakte (h)eerlijke producten uit de eigen bakkerij, brouwerij en distilleerderij te nuttigen en te genieten van het unieke uitzicht. Met mooi weer kunt u in de ruime theetuin een lekker plekje zoeken.

Op dit moment gesloten!

Openingstijden 2021

OP DIT MOMENT ZIJN ALLEEN ONZE SLIJTERIJ EN WINKEL GEOPEND OP:

DINSDAG         12.00 UUR - 17.00 UUR

WOENSDAG    12.00 UUR - 17.00 UUR

DONDERDAG  12.00 UUR - 17.00 UUR

VRIJDAG          12.00 UUR - 16.00 UUR

ZATERDAG      10.00 UUR - 17.00 UUR


BONTE WINKEL : O.A. UNIEKE KAARSEN, ZEPEN EN LEUKE KADOOTJES

SLIJTERIJ : O.A WHISKY, JENEVERS, LIKEUREN EN BIER UIT EIGEN BROUWERIJ

INFO@LANDGOED DE BONTE BELEVENIS.NLTarieven 2021


Wij zijn als bedrijf een nieuwe weg in geslagen i.v.m. alle verregaande maatregelen van de overheid de afgelopen 2 jaar. De productie heeft een enorme vlucht genomen en de werkruimtes, proeflokaal enz. worden hierdoor gebruikt als opslag. Het is daarom in 2021 niet meer mogelijk om ons terrein en de ambachten te bezoeken.

De winkel en slijterij zijn gewoon geopend. Ook de rondleiding/proeverij in onze brouwerij en distilleerderij kan gereserveerd worden. Daarnaast zijn groepsprogramma's in overleg/beschikbaarheid mogelijk.

Voor 2022 onderzoeken wij de mogelijkheden om wellicht toch nog beperkt de deuren te kunnen openen voor bezoekers. Dit i.v.m. de vele, lieve en leuke verzoeken om alsjeblieft nog een keer; zeepjes, kaarsjes en broodjes te mogen maken:) Zodra er meer bekend is, zullen wij dit op onze website plaatsen.