Ons team

Wie werken er allemaal bij Landgoed de Bonte Belevenis? Er zijn heel veel mensen nodig om jullie een leuke dag te bezorgen en alles op het landgoed goed te laten verlopen. Zonder al deze harde werkers wordt het natuurlijk een te BONTE belevenis. We werken met een zeer gemêleerd gezelschap mensen, mensen met een brede interesse, veel geduld en veel energie (hard nodig met al die enthousiaste bezoekers).

In de ambachten zijn onze ambachtslieden aan het werk om de bezoekers te assisteren met het maken van een zeepje, broodje, kaarsje en papiertje en om uitleg te geven over de producten. Ook helpen zij met het begeleiden van de groepsprogramma's, schoolprogramma's en kinderfeestjes. In het buitengebied helpen zij o.a. met het verzorgen van de dieren en het onderhouden van de vele tuinen ...

Onze theeschenkerijmedewerkers hebben het maar wat druk om de bezoekers te helpen met het maken van een keuze uit de (h)eerlijke producten uit o.a. de eigen bakkerij, maar ook de vele theesoorten die we aanbieden.

Daarnaast bieden we van maandag tot en met vrijdag dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking of arbeidshandicap. Zij helpen onze ambachtslieden o.a. met het maken van de verschillende producten voor de verkoop in onze Bonte winkel en andere winkels en bedrijven. Denk hierbij aan de mooie lampenkappen, letterzepen, buitenkaarsen, heerlijke appeltaarten en nog veel meer leuke en bijzondere producten. Hieronder bij "Beschermde werkplek" treft u meer informatie aan.

Een gezellig en bont gezelschap dus, dat er met elkaar een onvergetelijke ervaring voor u van wil maken!

Graag tot ziens, namens;

Marjan, Herbert, Ria, Petra E, Kasper, Frits, Ruud H, Inge E, Roos, Edwin, Anja, Ruud, Sierd, Arjan, Thea, Boyd, Jantien, Anja K, Esmee, John, Gia, Theodora, Lars, Quirine, Petra B., Duwie, Jan Frans, Edwin, Caitlin, Rachella, Esmeralda, Wilma, Sip, Joscha en Inge. 

Beschermde werkplek

Bij Landgoed de Bonte Belevenis werken ook mensen met een verstandelijke beperking of arbeidshandicap. Wij denken dat het werken in een 'normaal' bedrijf en het omgaan met de 'normale' bezoekers/medemens, veel beter is voor iedereen. Daarnaast leren we veel van elkaar en zorgt het voor extra gezelligheid en is het een leuke uitdaging.

Wij bieden deze werknemers een beschermde werkplek aan op het niveau dat bij hem/haar past. Door de grote diversiteit die Landgoed de Bonte Belevenis biedt, is werken op verschillende plekken mogelijk:

  • buiten werken; dierverzorging, onderhoud aan hokken/hekken e.d., tuinonderhoud, enz.
  • assisteren in een ambacht: voorbereidingswerk, productie, bezoekers helpen, enz.
  • assisteren in de theeschenkerij; afwas, theezakjes vullen, tafels afnemen, maar ook bestellingen klaar maken, enz.
  • inpakwerk voor de eigen winkel en diverse bestellingen

Tijdens de proef-/meewerkperiode, kan de werknemer goed uitproberen wat zijn/haar sterke punten zijn en welke werkplek het beste bevalt! Er is altijd een ervaren begeleider aanwezig om de verschillende cliënten en de activiteiten te begeleiden. Tevens kunnen de werknemers bij hem/haar terecht kunnen met hun vragen en/of opmerkingen.

Landgoed de Bonte Belevenis is voor de dagbesteding een contract aangegaan met de gemeente Texel. Ook cliënten die niet onder de WMO vallen, zijn van harte welkom.

Bent u op zoek naar een 'beschermde' werkplek voor u zelf, uw kind, bewoner, enz. en lijkt ons bedrijf u een geschikte werkplek, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via: 06 -29 19 18 22 of info@landgoeddebontebelevenis.nl

 

Onze smaakmakers

Filmpje

Via deze link treft u een filmpje aan met toelichting overde dagbesteding welke wij aanbieden; https://youtu.be/mfcu1auJ34w

Beschermde werkplekken

(C)2017 Landgoed de Bonte Belevenis   |     |   Inloggen   |   Privacybeleid   |   Gebruiksovereenkomst
WebDesign: Educo MultiMedia