Beleef het hier...

Landgoed de Bonte Belevenis is gevestigd op een bijzondere locatie. Direct aan de duinen, vlakbij het pittoreske dorpje Den Hoorn en op ca. 2 km. vanaf het strand en zo'n 5 km. vanaf de bossen.

In twee sfeervolle boerenschuren zijn verschillende ambachten gevestigd, zoals: een zeepmakerij een bierbrouwerij, een papierschepperij, een bakkerij, een kaarsenmakerij en een distilleerderij. De ambachtslieden demonstreren hoe wij de verschillende producten maken, welke wij ook in de eigen Bonte winkel en slijterij verkopen. In de brouwerij en distilleerderij vinden een paar keer per dag rondleidingen plaats,
waar op een leuke manier wordt uitgelegd hoe wij onze mooie bieren, whisky, likeuren en kruidenbitters maken.

Buiten kan genoten worden van de boerderijdieren, de speelweide, de picknickweide, de kruiden- en moestuin en meer. In de gezellige theeschenkerij is het mogelijk om o.a. onze zelfgemaakte (h)eerlijke producten uit de eigen bakkerij te nuttigen en te genieten van het unieke uitzicht. Met mooi weer kunt u in de ruime theetuin een lekker plekje zoeken.

Wij starten seizoen 2017 per zaterdag 15 april t/m zaterdag 4 november!

Doe het lekker zelf...

Tip: Tijdens de openingstijden is het mogelijk om zelf een broodje, kaarsje, zeepje en papiertje te maken met onze Ambacht-Strippenkaart.

Gezellig om te doen met de hele familie, met al je vrienden, collega's, school enz. Aan de slag gaan met de Ambacht-Strippenkaart is mogelijk voor iedereen tussen de 2 jaar en 100 jaar oud, die van gezelligheid houdt. 

Uiteraard neemt iedereen de vier zelfgemaakte producten als leuk aandenken mee naar huis. Reserveren is niet nodig (wel aan te raden bij groepen vanaf 15 personen).

 

Winnaar Duurzaam Ondernemersprijs 2012, door de Jongerenjury!

Tip

Omdat het zo gezellig en leuk is bij ons....komt het in vakantieperiodes voor dat het heel druk is. U dient dan rekening te houden met een langere wachttijd. Wij raden aan om hier met uw planning rekening mee te houden. Wij doen er alles aan om iedereen een gezellige dag te bezorgen en danken u alvast bedankt voor uw begrip!

Texel: Lonely Planet top10 destination

 

Laatste Nieuws

 • Nieuwe winkel
  Nieuwe winkel

  We krijgen zoveel leuke reacties op onze handgemaakte en unieke producten, dat we nu de stap durven te zetten! ...
 • Lammetjes
  Lammetjes

  Sinds een week logeren er weer lammetjes op het Landgoed. Ze zijn weer superleuk, superlief en het zorgt weer ...
 • Beschermde werkplek
  Beschermde werkplek

  De Bonte Belevenis biedt al vanaf 2005 beschermde werkplekken aan voor onze collega's met een verstandelijke beperking of arbeidshandicap.In ...
Lees Verder ...

Is het leuk ?

(C)2017 Landgoed de Bonte Belevenis   |     |   Inloggen   |   Privacybeleid   |   Gebruiksovereenkomst
WebDesign: Educo MultiMedia